Valderrama Olijfolie logo

Publicaties Valderrama olijfolie

De nieuwste publicaties van Valderrama Olijfolie

Valderrama Olijfolie heeft vanaf haar eerste introductie op de Nederlandse markt veel aandacht gekregen van de pers. Van kleine berichtjes tot prachtige katernen verschenen met vaste regelmatig in de dagbladen, vakbladen, opinieweekbladen en glossy magazines. De laatste negen jaar publiceren een groot aantal tijdschriften en websites de complete recepten uit de serie ‘ReceptenvanTopchefs’, een culinaire site waar inmiddels meer dan 90 Michelin Chefs ieder drie signatuur gerechten tonen. In elk gerecht gebruiken zij variëteiten van de olijfoliën van Valderrama, cressen van Koppert Cress en de kruiden van Verstegen Spices & Sauces.

Jonathan Zandbergen coquilles

Koppert Cress en Valderrama zijn twaalf jaar geleden gestart met de productie van deze films. Alle opnamen vinden plaats in de keuken van Miele, die is omgetoverd tot een professionele TV studio. De films, compleet met de recepturen en schitterende foto’s van de gerechten zijn te bekijken op www.receptenvantopchefs.nl. Tussen de 40.000 en 60.000 bezoekers visiteren maandelijks deze site, die inmiddels als een ‘standaard’ in de gastronomie wordt ervaren.


Hap & Tap over het olijfoliemerk Valderrama Hap & Tap

Valderrama introduceert Aziatische smaaksensatie


Icoon Passion Hi met een artikel over de producten van Valderrama Olijfolie - Sherry azijn van ValderramaPassion HI

Soenil Bahadoer & The Oriental Collection


Hap & Tap over het olijfoliemerk ValderramaHap & Tap

Koken op topniveau voor iedereen


Gastronomie

Op zoek naar het Spaans goud


Icoon Passion Hi met een artikel over de producten van Valderrama Olijfolie - Sherry azijn van ValderramaPassionHI

Chaudfontaine Lady Chef of the year 2015


Proefschrift jaargang 28 nummer 3 Gerookte Arbequina olijfolie van ValderramaProefschrift

Gerookte Arbequina – Bijzondere smaakmaker


H&TM

Sterrenchef Dick Middelweerd over Valderrama’s nieuwste maaksensatie


Misset Horeca over het olijfoliemerk ValderramaMisset Horeca

masterclass bij het Miele Inspirience Centre


Icoon Passion Hi met een artikel over de producten van Valderrama Olijfolie - Sherry azijn van Valderrama

Passion HI

Fagel en Badal koken met kalfszwezerik


Gastronomix

Ananasmikado met ‘mayonaise’ van Valderrama Ocal olijfolie, acaciahoning en limoen


Méditerranée, genieten van het mediterrane levenMéditerranée

Valderrama – Gouden smaakmaker uit Spanje


Entree, het platform voor de horecaEntree

Miljoen bezoekers voor ReceptenvanTopchefs.nl


Het Parool Eten & Drinken Smulpapen Tom KellerhuisHet Parool ‘Smulpapen’

Niet ver van de voormalige Spaanse hoofdstad Toledo


Icoon Jonnie en Therese Boer van De LibrijeLibrije’s Winkel

Recept: tartaar met rund en basilicum


Icoon Passion Hi met een artikel over de producten van Valderrama Olijfolie - Sherry azijn van ValderramaPassionHI

Deze ‘Smoked Arbequina’ was het grote succes tijdens de Horeca beurs Gastvrij Rotterdam.


Icoon elsevier over 'Smoked Arbequina' van Valderrama OlijfolieSpaanse vinding – Elsevier Eten & Drinken

Spaanse vinding


Icoon Jonnie en Therese Boer van De LibrijeDe Librije

Valderrama Arbequina olijfolie in de ‘Ongehutste Pot 2’ van De Librije


Icoon Passion Hi met een artikel over de producten van Valderrama Olijfolie - Sherry azijn van ValderramaPassionHI

Valderrama intr0duceert Pedro Ximénez Vinegar “Don Millán”


Icoon Lekkernijver Vakblad voor ondernemers in foodspecialiteiten - Artikel over de olijfolieproducten van ValderramaLekkernijver

Olijfolieën van Valderrama


De Proefkrant over Olijfolie

De proefkrant

Een wijnschrijver over olijfolie

 Filmmateriaal:

0

Your Cart

Olijfolie voor meesterkoks