Publicaties Valderrama olijfolie

De nieuwste publicaties van Valderrama Olijfolie

Valderrama Olijfolie heeft vanaf haar eerste introductie op de Nederlandse markt veel aandacht gekregen van de pers. Van kleine berichtjes tot prachtige katernen verschenen met vaste regelmatig in de dagbladen, vakbladen, opinieweekbladen en glossy magazines. De laatste twee jaar publiceren een groot aantal tijdschriften en websites de complete recepten uit de serie ‘ReceptenvanTopchefs’, een culinaire site waar inmiddels meer dan 80 Michelin Chefs ieder drie signatuur gerechten tonen. In elk gerecht gebruiken zij variëteiten van de olijfoliën van Valderrama en cressen van het tuinbedrijf Koppert Cress.

Jonathan Zandbergen coquilles

Koppert Cress en Valderrama zijn twaalf jaar geleden gestart met de productie van deze films. Alle opnamen vinden plaats in de keuken van Miele, die is omgetoverd tot een professionele TV studio. De films, compleet met de recepturen en schitterende foto’s van de gerechten zijn te bekijken op www.receptenvantopchefs.nl. Meer dan 20.000 bezoekers visiteren maandelijks deze site, die inmiddels als een ‘standaard’ in de gastronomie wordt ervaren.


Hap & Tap

Valderrama introduceert Aziatische smaaksensatie


Passion HI

Soenil Bahadoer & The Oriental Collection


Hap & Tap

Koken op topniveau voor iedereen


Gastronomie

Op zoek naar het Spaans goud


PassionHI

Chaudfontaine Lady Chef of the year 2015


Proefschrift

Gerookte Arbequina - Bijzondere smaakmaker


H&TM

Sterrenchef Dick Middelweerd over Valderrama's nieuwste maaksensatie


Misset Horeca

masterclass bij het Miele Inspirience Centre


Passion HI

Fagel en Badal koken met kalfszwezerik


Gastronomix

Ananasmikado met 'mayonaise' van Valderrama Ocal olijfolie, acaciahoning en limoen


Méditerranée

Valderrama - Gouden smaakmaker uit Spanje


Entree

Miljoen bezoekers voor ReceptenvanTopchefs.nl


Het Parool 'Smulpapen'

Niet ver van de voormalige Spaanse hoofdstad Toledo


Librije's Winkel

Recept: tartaar met rund en basilicum


PassionHI

Deze ‘Smoked Arbequina’ was het grote succes tijdens de Horeca beurs Gastvrij Rotterdam.


Spaanse vinding - Elsevier Eten & Drinken

Spaanse vinding


De Librije

Valderrama Arbequina olijfolie in de 'Ongehutste Pot 2' van De Librije


PassionHI

Valderrama intr0duceert Pedro Ximénez Vinegar “Don Millán”


Lekkernijver

Olijfolieën van Valderrama


De proefkrant

Een wijnschrijver over olijfolie


 

 Filmmateriaal:

0

Your Cart

Olijfolie voor meesterkoks