Valderrama op Euro-Toques
nieuwsberichtenHet jaarlijkse Euro-Toques Nederland Jaarevent, gehouden bij het Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in Deventer, was een groot succes. Het evenement begon met een lunch en een drukbezochte Algemene Leden Vergadering, waarin nieuwe bestuursleden werden verwelkomd en afscheid werd genomen van een langdurig lid. Vervolgens vond de inauguratie plaats van nieuwe leden en werd de Partnermarkt gehouden, waar partners en leden kennis konden maken met hoogwaardige producten. Het hoogtepunt was een zesgangen walking dinner bereid door chef Wouter van Leeuwen en zijn team, gevolgd door huldigingen en bekendmakingen van genomineerden voor verschillende culinaire wedstrijden. De dag eindigde met een feestelijke afterparty.
Duurzame fles voor de vijf variëteiten
nieuwsberichtenDe wereld word steeds duurzamer. Ondernemers overal worden uitgedaagd om duurzamer te ondernemen en te produceren. Bij ons is dat natuurlijk niet anders. Zo kiezen wij er van af nu voor om onze duurzaam geproduceerde, natuurlijke olijfolie in een duurzamere fles te steken!
Op bezoek bij restaurant Parkheuvel
nieuwsberichtenWe melden ons vandaag bij Erik en Juliën
van Loo in het statige Parkheuvel in
Rotterdam. Het is één van de weinige
plekken die nog echte grandeur uitstralen.
Vernieuwde 100ml flesjes, zelfde hoogwaardige olijfolie
nieuwsberichtenOnze 100ml tafelflesjes olijfolie zitten tegenwoordig in een gloed nieuw jasje! De nieuwe flesjes staan stabieler, zijn handzamer en elke variatie olijfolie heeft zijn eigen onmiskenbare kleur. Natuurlijk is de kwaliteit nog steeds van het hoogste niveau.
Fotoserie met René van Brienen
nieuwsberichtenDeze schitterende opnamen werden gemaakt tijdens een fotosessie bij Michelin Chef René Brienen van Restaurant ‘Brienen aan de Maas.’ Dit in verband met een groot artikel in horecavakblad ‘Hap & Tap Magazine’
Zo kan het ook een uitzending van RTL4 en RTLZ
nieuwsberichtenDe serie 'Zo kan het ook' van RTL4 en RTLZ. In deze serie laten bedrijven zien, wat zij anders hebben gedaan om zichzelf in de markt te onderscheiden en zich op die wijze van succes te verzekeren. In deze video, die bij de Cas Spijkers Academie in Breda is opgenomen, presenteert Fred ten Kroode van Valderrama Olijfolie een Master Class.
Koken met Bart Ausems*, Jef Schuur en Huub Biro
nieuwsberichtenEen nieuwe editie van Recepten van Topchefs. In deze editie zijn Bart Ausems* van restaurant Tout à Fait in Maastricht, Jef Schuur SVH Meesterkok van hotel/restaurant Bij Jef op Texel en Huub Biro SVH Meesterkok en SVH Meesterijsbereider.
Boeiende reportage over Casimir Evens, Executive Chef van restaurant Vane in het NH-Collection Hotel in Eindhoven
nieuwsberichtenMidden in het centrum van Eindhoven bevindt zich het gloednieuwe NH Collection Eindhoven Centre, met helemaal bovenin het toprestaurant Vane en bijbehorende skybar.
Persbericht vergelijkend onderzoek
nieuwsberichtenOnlangs vond in Spanje een vergelijkend onderzoek plaats naar Extra Virgin Olijf Olies, geïnfuseerd met natuurlijke Witte of Zwarte Truffel. Valderrama werd in het gepubliceerde onderzoeksrapport als enig merk genoemd, waarbij geen chemische smaakstoffen in haar truffelolies werden aangetroffen.
Koken op topniveau voor iedereen
nieuwsberichtenMaster Chef, Topchef Academie, Over de Kook en 24Kitchen: aan televisieprogramma’s voor kookliefhebbers geen gebrek. Koken op niveau is ongekend populair. Dat blijkt ook uit de tienduizenden bezoekers van de online kookacademie Recepten van Topchefs.
SVH Meesterkoks gaan jaarlijks op stap
nieuwsberichtenSpanje is de grootste olijfolieproducent ter wereld. Kwaliteit en ambacht bepalen het onderscheid onder de vele producenten van de grote olijfolieplas.
Publicatie van PassionHI
nieuwsberichtenThe Oriental Collection | De Nederlandse Topchef van Hindoestaans/Surinaamse afkomst, Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** in Nuenen is een fenomeen in het subtiel combineren van exotische producten in zijn Franse keuken.
De Volkskeuken uit de Volkskrant
nieuwsberichtenOlijfolie, daar hebben we behoorlijk aan moeten wennen. In de jaren zestig nog adviseerden de ANWB-toeristengidsen om Norit in te nemen als je in Italië of Spanje aan tafel ging.
Valderrama introduceert Aziatische smaaksensatie
nieuwsberichtenDe Spaanse olijfolieproducent Valderrama verraste onlangs de markt met een wel heel bijzondere reeks olijfolieën. Samen met de Spaanse (TV) topchef Alberto Chicote, lanceerden zij de Oriëntal Collection.
The Oriental Collection
nieuwsberichtenValderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote deze geheel nieuwe, zeer innovatieve lijn ontwikkeld.