Olijfolie Online

Wat maakt Valderrama olijfolie zo uniek?

Wat maakt dat topchefs uit de 1-, 2- en 3-sterren Michelinrestaurants zo graag deze olijfolie gebruiken om hun hoogwaardige gerechten perfect af te maken? Het is de traditie en toewijding van de Spaanse familie Valderrama, gecombineerd met een zeer geavanceerde productiemethode waardoor de verfijnde aroma’s direct in de flessen kan worden gevangen. Zo krijg je de puurste, eerlijkste olijfolie: zacht en aromatisch en perfect voor een verscheidenheid aan toepassingen. Probeer de olijfolie van Valderrama en bestel via ons online bestelsysteem.

Tradition & Technology

Sinds 1853 werkt de Spaanse familie Valderrama met veel toewijding aan de plantage en cultivering van olijfbomen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken met haar Extra Virgin. José Valderrama was de elfde in het gezin Valderrama en kwam niet in aanmerking voor opvolging van het familiebedrijf. Hij ging werken in de ICT wereld, waar hij binnen 15 jaar een Spaanse vestiging voor het Duitse Software AG opwerkte van een bedrijf met 5 werknemers naar een bedrijf met meer dan 1000 personeelsleden. Op zijn zestigste besloot hij terug te keren naar zijn ‘roots’. De kennis van technologie die hij in zijn werkzame jaren in de ICT had opgebouwd, is hij gaan combineren met de traditie en toewijding van zijn familie.

Geen massaproduct

José wilde bewijzen dat door een combinatie van goede technologie en traditionele kennis het mogelijk is om geen massaproduct maar een hoogwaardig kwaliteitsproduct te maken. Volgens zijn methode is heeft hij het voor elkaar gespeeld om tot de beste 3 olijfolieproducten van de wereld te behoren. Samen met een werktuigbouwkundige ontwikkelde hij een radicaal andere, innovatieve wijze van produceren. José werkt nog immer aan een continue perfectionering van zijn product. Lees meer over de productiemethode van Valderrama olijfolie.

Online olijfolie bestellen

Dankzij ons handige bestelsysteem kunt u onze unieke olijfolie online bestellen in onze webwinkel op deze site. Kijk voor meer informatie over de verschillende variëteiten van Valderrama olijfolie op de website of laat u inspireren door een van de 90 gefilmde menu’s van bekende Michelin chefs onder de knop ReceptenvanTopchefs.