Olijfolie bestellen

Een goed product is het halve werk

Chefkoks weten hoe belangrijk het is om goede olijfolie te gebruiken. De kunst van goed koken is voor een belangrijk deel het gebruik van de juiste producten. Zoals goede wijn geen krans behoeft, zo werkt een professionele kok het liefste met de beste producten: als je een mooi product hebt, hoef je er weinig aan te doen.

Kookinspiratie met Valderrama olijfolie

Op de website recepten van topchefs kunt u kijken naar filmpjes van de beste koks van Nederland uit 1-, 2- en 3-Michelinsterrenrestaurants. Er wordt alleen keukenmateriaal gebruikt die in de standaard Hollandse keuken aanwezig is, zodat iedereen die de instructies volgt, thuis een topgerecht kan maken. Zo kunt u eerst inspiratie opdoen om later fantastische gerechten te bereiden en daarna meteen de bijhorende olijfolie, die in de receptuur wordt genoemd, te bestellen. Door het brede aanbod aan filmmateriaal kunt u met uw gerechten oneindig gaan combineren en experimenteren. U leert steeds meer over de toepassing en bereiding van deze unieke olijfolie. De filmpjes gaan in op kooktechnieken, de eigenschappen van speciale ingrediënten en de perfecte manier om een gerecht dat beetje extra te geven. Een van de chef-koks is Cees Helder***, tevens ambassadeur van Valderrama. Hij legt uit hoe je, door het juiste gebruik, ingrediënten met elkaar kunt verbinden en gerechten intenser van smaak kunnen worden. Volgens Helder geven alle soorten olijfolie van Valderrama een verrijking van de gerechten, zowel voor vlees, vis, groenten en pasta’s als zoete nagerechten.

Valderrama olijfolie bestellen?

De 6 variëteiten olijfolie van Valderrama zijn eenvoudig op de website van Valderrama te bestellen in de online webshop. Laat u inspireren door de filmpjes van topchefs en kies de variant waarmee u uw kookkunsten tot een topniveau kunt brengen! Ook de fles van Jonnie Boer (huismerk De Librije: Eek & Eulie) wordt op deze site te koop aangeboden. Jonnie de Boer is een topchef die in zijn 3-sterren Michelinrestaurant ‘De Librije’ standaard een schaaltje Valderrama olijfolie serveert aan zijn gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.