Valderrama Olijfolie logo

Master Chef van SBS6

De nieuwe juryleden van Masterchef Holland zijn om je vingers bij af te likken

Robert Kranenborg is meester-kok en was jarenlang werkzaam bij diverse top-restaurants in binnen- en buitenland. Tegenwoordig geeft hij les aan de Robert Kranenborg Academie waar hij jongeren met een leerprobleem het koksvak leert. Ook is hij eigenaar van restaurant Le Big Fish in Amsterdam. Michiel van der Eerde werkte bij diverse sterrenrestaurants en was eindverantwoordelijke bij de horeca concepten van IQ Creative; Envy, Nevy en Supperclub. Nu heeft hij zijn eigen pop-up restaurant BAUT in Amsterdam. Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de kookboekenserie De Perfecte Kok. Hij heeft gewerkt voor Elsevier en Quote en schrijft nu voor Esquire over eten en drinken. Marcus is mede-eigenaar van restaurant The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook word in het nieuwe seizoen gekookt met de variëteiten van Valderrama Olijfolie. Wij Valderrama zijn heel trots.

0

Your Cart

Olijfolie voor meesterkoks