Gerookte sprotfilets – geitenkaas – witte kool – Toma’Dor 🍅 – zwarte knoflookparels – mosterd-dillesaus

  • Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Een smaakvolle en supergeslaagde combinatie, botermalse witte kool, smeuïge geitenkaas, rokerige sprotjes en olijfolie, kruidig gepofte tomaatjes en zoete, verrassende zwarte knoflookparels, dit alles omgeven met een zachte mosterd-dillesaus, hmmm, dat was genieten.

Gerookte sprotfilets 🐟 – geitenkaas 🐐 – witte kool – Toma’Dor 🍅 – zwarte knoflookparels – mosterd-dillesaus 😋👍

* ambachtelijk gerookte sprotfilets uit Brugge.
* milde geitenkaas natuur van Bettine.
* Toma’Dor tomaatjes van Stoffels gepoft in onze AEG stoomoven.
* witte kool, een seizoenstopper, gestoofd in hazelnoot🌰boter van Corman en blanke gevogeltefond van 🇧🇪 Belfond gelakt met gerookte Arbequina olijfolie van Valderrama en nog even in de oven onder de grill. Hmmm, botermals met krokante randjes.
* zoete zwarte knoflookparels, looks like caviar😉, maar is verrassend anders én superlekker van smaak.
* Mosterd-dillesaus van Voets Specialiteiten met zoete mosterdzaadjes.
* Gerookte Arbequina olijfolie van Valderrama, klasse👌.
* geroosterd zeezout van The Man With The Pan, smaak Italy.

Afwerking, verse dille, dragon en bernagie.

Geniet ervan en smakelijk, ons heeft het alvast heerlijk gesmaakt😉.

👩‍🍳

Arbequina Olijfolie
Smoked Arbequina

Creatie van @Culipress