Valderrama Olijfolie logo

Geef uw kerstdiner meer smaak met de exclusieve olijfoliën van Valderrama

Terwijl u plannen maakt voor het kerstdiner, laten wij u graag kennismaken onze nieuwste collectie exclusieve olijfoliën: onze Witte & Zwarte Truffel Olijfolie en onze Oriental Collection. Wij helpen u graag om iets bijzonders op tafel te zetten!

The Oriental Collection

Witte & Zwarte Truffel Olijfolie

Valderrama is er na een lange periode van onderzoek in geslaagd om een betrouwbare Witte truffel olijfolie en Zwarte truffel olijfolie te ontwikkelen. De eerste Topchef, die deze oliën proefde was Thomas Bühner van driesterren restaurant La Vie in Osnabrück. Thomas reageerde juichend enthousiast. Witte truffel

Witte truffel olijfolie Natuurlijke White Truffle, Tuber Magnatum Pico, van Alba in Italië, geïnfuseerd in de Valderrama Ocal olijfolie, zonder enige toevoeging van additieven en/of chemische aroma’s. € 15,95  per flesje  van 100ml.

Zwarte Truffel Zwarte truffel olijfolie Natuurlijke Black Truffle, Tuber Melanosporum, van Spanje, geïnfuseerd in de Valderrama Ocal olijfolie, zonder enige toevoeging van additieven en/of chemische aroma’s. € 14,50 per flesje van 100ml. Valderrama bevestigt zijn plaats als Premium Brand in de markt van de top olijfoliën opnieuw met deze bijzonder innovatieve ontwikkeling.

The Oriental Collection

Na het succes van haar Smoked Arbequina, lanceert Valderrama wederom een culinaire innovatie: de zes bijzondere olijfoliën uit haar Oriental Collection.

Kaffir Lime Leaves Fruitig en kruidig van smaak. € 14,95 per flesje van 200ml.

Red Thai Curry Dit kruidengerei heeft een complexe, intense smaak, enigszins pikant. € 14,95 per flesje van 200ml.

Ginger & Vanilla Intens van karakter, enigszins pikant en zoet. € 14,95 per flesje van 200ml.

Wasabi (Wasabi Japonica) Een zoete, zacht pikante, maar niet dominante smaak. € 19,95 per flesje van 200ml.

Fresh Thai Chili Fresh Thai Chilies een aparte beleving aan het einde van het smaakpallet. € 14,95 per flesje van 200ml.

Pandan Leaves Oriëntaalse ‘touch’. € 14,95 per flesje van 200ml.

Korte film van Topchef Soenil Bahadoer, restaurant De Lindehof** te Nuenen. In deze film bereidt Soenil een tussengerecht, bestaande uit drie bereidingen van de echte Japanse Wagyu, waarbij hij een aantal varianten uit The Oriental Collection op onvolgbare wijze toepast. Informatie over The Oriental Collection (pdf).

Valderrama Olijfolie
wenst u een smakelijk kerstdiner

0

Your Cart

Olijfolie voor meesterkoks