Valderrama Olijfolie logo

Informatie online olijfoliewebwinkel van Valderrama

Bezorging & Service

Valderrama Olijfolie & Nobel Wijnkoperij
Ons oogmerk is het leveren van goede en hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is van toepassing op onze producten, bedrijfsvoering en bezorging & service. De afwikkeling van de online bestellingen word reeds vele jaren door Nobel Wijnkoperij verzorgd. Heeft u vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met Nobel Wijnkoperij: Nobel Wijnkoperij, Driepoortenweg 24, 6827 BR Arnhem.

Bezoek/afhaal adres: Driepoortenweg 24 Arnhem (op afspraak)
Contactpersoon: Jeroen van Hunnik

Mobiel: 06 – 55 79 21 22
E-mail: info@nobelwijnkoperij.nl
KVK Arnhem: 09141299
BTW nr.: NL 168969221B01
Bank: ABN AMRO Arnhem
Rekeningnr.: 42.42.05.637
IBAN: NL15ABNA0424205637
BIC: ABNANL2A

Nederland en België

Bezorgkosten: Nederland € 3,95 | België € 6,95 | Bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis bezorgd.

flespakket

Leveringen worden verzorgd door Flespakket.nl; een klantgerichte organisatie, dat onderdeel uitmaakt van PostNL met een landelijk dekkend netwerk. Zodra uw bestelling door ons is verwerkt, wordt deze overgedragen aan Flespakket.nl en krijgt u hierover een e-mail bericht.

Levertijd
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen! U ontvangt uw bestelling zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Wij houden rekening met uw wensen, u kunt deze aangeven bij opmerkingen. De wijnen worden bezorgd door onze transporteur, pakketdienst of eigen vervoer.

Herroepingsrecht
Als u binnen 14 werkdagen nadat de bestelling is bezorgd bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kun u deze aan ons retourneren tegen restitutie van de aankoopprijs. Voorwaarde is wel, dat de originele factuur wordt meegezonden en dat het artikel niet beschadigd is.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. ‘De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden

0

Your Cart

Olijfolie voor meesterkoks