Posted on

Exposanten Wine Professional 2018 stellen zich voor!

Wine and Food Foundation


Maak kennis met Fred ten Kroode van Valderrama Olijfolie, reeds 15 jaar een van onze spraakmakende standhouders. Op ons verzoek legt Fred uit waarom juist in 2018 de Wine Professional voor Valderrama heel bijzonder beloofd te worden. Maar liefst twee sensationeel, innovatieve introducties staan te popelen om op zijn stand (nummer 118), tegenover het Forum Gastronomicum Theater) geproefd te worden.

Valderrama Wine Professional 2018

Eerste innovatie:

Witte & Zwarte Truffel Olijfolie
Valderrama is er na een lange periode van onderzoek in geslaagd om een betrouwbare Witte truffel olijfolie en Zwarte truffel olijfolie te ontwikkelen. De eerste Topchef, die deze oliën proefde was Thomas Bühner van driesterren restaurant La Vie in Osnabrück. Thomas reageerde juichend enthousiast.

Tweede innovatie:

The Oriental Collection
Na het succes van haar Smoked Arbequina, lanceerde Valderrama wederom een unieke ontwikkeling; zes bijzondere olijfoliën op basis van Arbequina uit haar Oriental Collection. De smaken worden verkregen door een proces van ‘maceration’, dit is een vorm van koude extractie. Ook hier geldt geen enkele toevoeging van onnatuurlijke essences en/of chemische aroma’s.

Naast deze innovaties laat het team van Fred ten Kroode u natuurlijk graag  hun overige Topserie olijfoliën te proeven.

Brander Wines

Brander Wines

Parbleu! De mooiste en vrolijkste wijncollectie van Nederland komt gewoon uit Drenthe. Moderne kwaliteitswijnen met een wow-factor. Eigen import, en het neusje van de zalm van enkele topimporteurs, zorgvuldig geselecteerd voor restaurants en particulier.

#happywinelife®
Sinds 1 oktober 2015 zijn we gestart met onze missie: de wereld en onszelf een beetje blijer maken door middel van uitzonderlijk mooie en eigenzinnige wijnen. Wijnen die álle zintuigen prikkelen; in de smaak, in de looks, en in het verhaal. Want een mooie wijn maakt happy, en geluk heb je wel degelijk zelf in de hand: met een glas wijn van Brander Wines! We zijn nu twee jaar aan het ondernemen. En hebben van onze hobby ons werk kunnen maken. Sinds die ene dag in oktober hebben we nooit meer hoeven te werken. En leven we het leven dat we willen leven, ons #happywinelife.

Wine Professional 2018
We staan dit jaar voor het eerst op de Wine Professional en laten je onze eigen exclusieve import proeven. Samen met Alejandro van Lieshout van het Spaanse wijnhuis Casa Rojo. We hopen je te ontmoeten op stand 246!

Buscaglione Espresso breidt assortiment uit met Top End Mixers

London Essence

Buscaglione Espresso introduceert voor de tophoreca de high end mixers van London Essence. De productrange van London Essence bestaat uit:
-Classic London tonic
-Grapefruit & Rosemary tonic
-Bitter orange & Elderflower tonic
-Delicate Ginger Ale.

Buscaglione Espresso is bekend als leverancier van de beste koffie na de maaltijd. Met London Essence biedt het nu ook een premium drink vóór de maaltijd. Trendy espresso-tonics zijn ideaal als aperitief of als non-alcoholische cocktail.

Bezoek ons tijdens de Aperitivo Romano
Proef één van de London Essence signature drinks tijdens de Aperitivo Romano, onze dagelijkse afsluiting van de Wine Professional om 16.30 uur op de Buscaglione-stand naast het Kooktheater (nummer 402). Een ouderwets lekkere espresso-shot of een fantastische thee van Newby mag natuurlijk ook gewoon.

Meer informatie: www.wine-professional.nl

Wine Professional


The WINE & FOOD Association
Oude Schans 11 | 1011 KR Amsterdam| Nederland
T +31 (0)20 – 625 12 98 | F +31 (0)20 – 624 50 28 | E info@thewinesite.nl